ALKUUN

Ruoka – mikä ihana tekosyy. Sen ääressä on juteltu ja naurettu, hätistelty kissaa pois sylistä ja sitä on ahmittu. Niin kotona kuin ulkomailla reissatessa.

Olemme tyttöystäväni kanssa päätyneet siihen, että rakastamme laittaa ruokaa (lue: SYÖDÄ ) ja kokeilla uusia reseptejä, ehostaa vanhoja tuttuja ja kokeilla mitä jämistä saa aikaiseksi jne.

Tässä taloudessa ruokaa ei heitetä pois jos sen voi pelastaa!

 Ylipäänsä kavereiden kesken tulee usein vaihdettua jotain kokkausvinkkejä. Kaipa niitä voisi sitten alkaa kirjoittelemaan ylös ja kasaisi ikään kuin itselleen sähköistä reseptikirjaa.

Suurin osa varmasti tulee liittymään kasvisruokaan, sillä huushollissamme lihaa syövät lähinnä kissat. Sen vuoksi ruuat on meillä maustettu myös kissankarvoilla.

Tottakai väitämme myös, että osaamme mitä mahtavampia ja maukkaimpia kasvisreseptejä! 

Koulun kasvisruoka oli ainakin omana kouluaikanani lähinnä samaa kuin liharuoka, mutta siitä oli otettu liha pois. Siihen ei kuitenkaan ollut lisätty mitään proteiinipitoista kasvissyöjälle ja annokset olivat surullisia, mauttomia ja vetisiä. 

Sellaiseen emme aio käyttää aikaa!

***

”Vegetarians are the enemy of everything good and decent in the human spirit, an affront to all I stand for, the pure enjoyment of food. The body, these waterheads imagine, is a temple that should not be polluted by animal protein. It’s healthier, they insist, though every vegetarian waiter I’ve worked with is brought down by any rumor of a cold.”

Anthony Bourdain

Rikotaan stereotypia. 

a7137887201af06bb3cb60a39e89f603

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s