Banana Bread Loaf

Banaanileipä Amerikkalaisittain!

1 dl voita
noin 0,20dl fariinisokeria
2 luomukananmunaa
3,5 kpl ruskeita banaaneita
1-2 rkl sileää maapähkinävoita
2,5 dl vehnäjauhoja (all-purpose)
1 tl leivontasoodaa
1/2 tl suolaa
1/2tl vaniljauutetta
2-3 dl pekaanipähkinöitä

Päädyin tuunaamaan tätä reseptiä pienen Pinterest surffailun jälkeen. Jätin oksettavat pahat rusinat pois ja lisäsin maapähkinävoita sekä rouhittua pekaanipähkinää.

Ohje:

1. Laita uuni lämpiämään 175-asteeseen. Sulata voi, lisää fariinisokeri ja kanamunat. Vispaa.

2. Murskaa jo rusehtuneet banaanit soseeksi ja lisää ne voi-sokerikulhoon. Lisää myös maapähkinävoi ja sekoita tasaiseksi (käytin itse soseuttajaa).

3. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinapohjaan siivilän läpi sekoittaen. Lisää vanilijauute ja oman maun mukaan rouhittua pähkinää.

Käytin itse pekaanipähkinää. Leikkasin murusiksi saksilla kun morttelissa muuttuivat mössöksi. Pähkinöistä irtosi mortteliin myös paljon rasvaa.

4. Kaada seis leipävuokaan ja paista noin 1h. Koristele ennen uuniin laittoa halutessasi.

Käytän itse silikonista vuokaa, jonka toki voitelin ensin. Herkkua odotellessa… Ei muuten ole sitten mitään dieettipaskaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s